Videós szaknévsor, Gyomaendrőd - videóskereső.hu

Videóst keres? Esküvői videó? Videófelvételt, filmfelvételt készítettne? » Videós szaknévsor, Gyomaendrőd

Videós szaknévsor, Gyomaendrőd

Itt 1 gyomaendrődi videós közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet videózásra.

részletes kereső

Infinity ArchMedia

5500 Gyomaendrőd

(70) 523-5021
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Események
céges rendezvény, konferencia, referenciafilm, reklámfilm, sajtótájékoztató, szakmai kiállítás, találkozó, videóklip, workshop

Milyen formában tudják átadni a felvételt
CD, DVD, fájl

Milyen szerkesztési szolgáltatásokat nyújtanak
vágás, feliratozás

Címke, borító és csomagolási szolgáltatások
borítókészítés

Részletes ismertető
Az Infinity ArchMedia a filmkészítés és fotózás területén nyújt szolgáltatásokat Békés megyében, Budapesten, országosan, ill. nemzetközi szinten egyaránt. Az Infinity ArchMedia események filmfelvételre történő rögzítését vállalja, a rendezvényvideózásban elismert név. Cégünk reklámfilm és image film készítéssel is foglalkozik, az elkészült film megjelenhet akár az Interneten vagy a televízióban is.
Vállalunk továbbá üzleti rendezvényfotózást, céges események, workshopok, átadási ünnepségek, konferenciák fotózását, valamint üzleti portrék készítését is. Szolgáltatási portfóliónkba tartozik az épületek kültéri és beltéri fotózása, az enteriőr fotózás, valamint az ingatlan és ipari fotózás is. Az épületfotózés esetében többnyire HDR technikával vagy fényfestéssel készítjük el felvételeinket.